Tekstvak:

StarLight LineDance Company

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

 

Frank Loogman:

Frank is getrouwd met Monique en bezit de juiste karaktereigenschappen om les te geven met zijn hulpvaardigheid, grote verantwoordelijkheidsgevoel, zijn drang om mensen te motiveren en op weg te helpen, het plezier in het linedansen te delen en het eindeloze geduld wat hij bezit en graag in mensen steekt.

Dit alles maakt zijn aanpak persoonlijk en betrokken.

Met zijn organisatietalent en het helder aansturing kunnen geven is de zakelijke insteek ook overzichtelijk, waarbij hij de financiŽle kant van de zaak alsmede een gedeelte van de administratie voor zijn rekening neemt en alles coŲrdineert. Verder herbewerkt Frank alle dansen, monteert demomuziek, en is al jaren gek van het linedansen.

 

Monique van Geffen:

Monique is de vrouw van Frank en een dansfreak met passie. Buiten alle dansstijlen en muzieksoorten om zit de muziek en het willen dansen haar in het bloed en is het met de paplepel ingegoten dat je muziek moet vůelen. Bewegen. Body, soul & mind. Dansen is iets waarvan zij gelooft dat je het niet enkel met je lichaam doet maar met je hele ziel en wezen.† Naast het (line)dansen kan ze haar talent voor creativiteit ook kwijt in het ontwerpen/lay-out, het schrijven van stukjes, fotograferen en allerhande uit te voeren ideeŽn. Monique geeft ook les, voelt zich snel betrokken bij mensen en houd ervan om oprecht overal een persoonlijke touch aan te geven.

Is grensverleggend en vaardig met correspondentie en administratie.

 

Samen delen zij de organisatie van hun dansschool en ligt alle management tussen theorie en praktijk daaromtrent bij hen beiden. Het hart van de StarLight LineDance Company ligt bij deze twee persoonlijkheden die dit samen opgericht hebben met als doel door te geven aan anderen waar zijzelf† zoveel plezier aan beleven: deze fijne danshobby; en inhoud te geven aan het delen ervan.

 

StarLight LDC Team

Tekstvak: Agenda